keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

onnea on


Viro, enää vain 39 päivää! Sitäkin vähemmän päivä koulun loppumiseen. Aika kuluu niin nopeasti, että täytyy alkaa pitää huolta siitä, ettei se valu täysin hukkaan. Henkisen valmistautumisen ohella pitäisi tehdä muutamia ostoksiakin, esimerkiksi aurinkolasit ja bikinit voisivat tehdä tuosta viikosta melko mukavan :-D


Kerho, jonka neljän lapsen ja ohjaajakaverini kanssa saatoimme eilen päätökseen tämän kevään osalta. Ruoka oli hyvää, leikkiminen oli hauskaa ja sää ulkona ihanampi kuin aikoihin. 


Mekot ja yleisen mekkokauden, kesän tuleminen. Vaatekaappini toistaiseksi pienehkö mekkopino kasvoi taas vähäsen, kun löysin Lindexin lastenosastolta ihanan nilkkamittaisen mekon. En malta odottaa, että saan tämänkin käyttöön!


Näin lyhyesti ja tylsästi esiteltynä kolme viime päiviäni ilostuttanutta asiaa. Lupaan yrittää palata jossain vaiheessa mielenkiintoisempien kertomisten merkeissä, viimeaikoina en ole muuta postannutkaan kuin epämääräisiä kuvia. Toivottavasti ehditte nauttia ulkona paistavasta auringosta! :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti