lauantai 12. huhtikuuta 2014

vanhojentanssimekkoaKai kauniin, lämpimän kevätpäivän voi viettää sisälläkin pinterestiä ja weheartitiä selaillen? Pienen kangaskaupparetken innoittamana nimittäin päädyin selailemaan hakusanan prom dresses näyttämiä tuloksia. Epätoivo ehti jo iskemään kun T-paidan ompelukaan ei sujunut ja käsityön numerokin tipahti kunnolla, mutta loppujen lopuksi unelma itse tehdystä mekosta on kuitenkin suurempi. 

Yksi asia puvun kanssa on jo varmaa, olkaimet - mikään ei ole niin noloa kuin puvun nosteleminen kesken tanssin. En saisi siitä itsellenikään mitään, kun keskittyisin vain hermoilemaan puvun tippumisen mahdollisuutta (#vainvanhojentanssijutut?). Näin ollen kaikissa kollaaseihini päätyneissä mekoissa on jonkinnäköiset olkaimet. Etenkin kaikkein ylin tummansininen kukkaolkain ja turkoosin mekon röyhelöolkain ovat suosikkejani.

Kollaasien lyhyistä mekoista huolimatta mekko tulee luonnollisestikin olemaan pitkä, väristä taas ei ole mitään tietoa. Haluan, että mekossa näkyy oma kädenjälkeni, joku oma juttuni, joka erottaa sen valmiiksi tilatuista mekoista. Suunnitteleminen on ihanaa tässä vaiheessa, kun aikaa vielä on. Aion tosissani yrittää!


(Olen tosin jo henkisesti valmistautunut siihen, että en todellakaan osaa tehdä mekkoa itse. Käytän kankaisiin rahaa ja sitten pilaankin ne. Joudun kysymään opettajalta jokaisen vaiheen, ja olen vasta leikkaamassa kankaita kun muiden mekot ovat jo puolivälissä. En löydä kaavoja enkä osaa piirtää niitä. Joudunkin sanomaan kaikille, että tilaan mekon, koska en pysty tekemään sitä itse.) 
2 kommenttia:

  1. Hanna kyl sä pystyt siihen kun vaan uskot ja luotat ittees ja unelmiis! :) <3 (Arvaa vaa ihastuinko tohon turkoosiin... ;) )

    VastaaPoista