maanantai 1. syyskuuta 2014

syyskuun ensimmäinen



Koulujen alettua ilmatkin viilenivät, ja kalenterin sivujen kääntyessä syyskuun kohdalle voidaan ihan virallisestikin sanoa syksyn alkaneen. Nautin todella viime kesästä, ja pelkäsin etukäteen hieman että siirtymä kesän lämmöstä ja lyhyistä shortseista syksyn kirpeään viileyteen ja pitkiin hihoihin olisi ollut jotenkin tuskainen. Yllätyin kun huomasinkin tyytyväisenä pukevani paksummat sukkahousut ja kurkottavani vaatekaapin ylimmälle hyllylle saadakseni lämpimämmän neuleen päälleni.



Kouluunkin tottuu - uudet tavoitteet ovat realistisia ja niiden toteuttaminenkin on lähtenyt ihan hyvin käyntiin. Ystäviä ja kavereita on mukava nähdä päivittäin, on ihanaa puoliksi asua käsityön luokassa koska tämänhetkinen työ vaan on niin mukaansavievä ja on kieltämättä myös jännää kävellä käytävillä olematta koulun nuorin. Jos toinen vuosi menee yhtä nopeasti kuin edellinenkin, on yritettävä ottaa joka hetkestä kaikki irti ennen kuin lukiokin on huomaamatta jo ohi.


Uusia suunnitelmia syntyy, vanhat suunnitelmat eivät pääsekään toteutumaan, välillä kohdataan vastoinkäymisiä ja vastapainoksi välillä kaikki sujuu kuin tanssi. Ulkona on pimeää jo kymmeneltä ja tässäkään postauksessa ei taida olla järkeä, mutta haittaako se? Tunnen edelleen elämäni olevan hyvää ja tiedän että asiat järjestyvät ennemmin tai myöhemmin. 


kuvat weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti