tiistai 3. joulukuuta 2013

must-see taidenäyttely


Vilja kiinnittelemässä sen upeita ja mahtavia töitä - miten tosta vitriinistä tulikaan niin kivan näkönen! Täynnä erilaista sukkaa ja lapasta, se oli niin mahtavan eläväisen näköinen ja pääsi nyt kyllä taidot esille tässä! Nuppineulojen etsiminen tuotti vähän vaikeuksia, niitä meni tuohon vitriiniasetelmaan aika monta..


Näiden (krhm) hyvälaatuisten kuvien tarkoituksena on esittää, että sain itsekin oman vitriinikaapin täytettäväksi. Epämääräiset valkoiset laput näyttävät luonnossa ihan hyviltä, ja ne ovat siis kertomassa että mitä missäkin on. Ylhäällä lukee "lempivaate", vihreän hameen päällä "alkuperäinen hame" ja kurssin tuotosten vieressä "versiot", oikeassa laidassa taas pientä blogimainostusta.

Tämä postaus on nyt virallinen päätös tälle portfoliolle ja kässän kurssille. Työt on nyt esillä ja kässästä komeilee nyt kymppi sekä Viljan että omassani jaksotodistuksessa, ensimmäistä kertaa ikinä. Mä tein niin oikean valinnan, kun tulin Tipalaan. 

Vaikka tämä portfolio olikin tässä, taisin innostua tästä asiasta. Mun yksinkertaisissa sukissa ei toistaiseksi ole paljon postailtavaa, mutta täytän sitten tätä kaikella muulla tässä välissä, eikös niin?2 kommenttia:

  1. tietenki Tipala on oikea valinta!
    ps. kovin on kivoja juttuloisia täällä (:

    VastaaPoista
  2. Tipala on ihan paras ;) Hihhih kiitos :)

    VastaaPoista