torstai 28. marraskuuta 2013

vanhempia kuvia

Mummulleni syntymäpäivälahjaksi virkkaamani patalappu. Tässä on kaksi puolta - tämä sinikeltainen puoli ja harmaa puoli. 
Yksi ysiluokan töistäni - valkoinen virkattu kori lankojani varten. Sisälle virkattu muoviputki pitää korin tosi hyvin kasassa pääsääntöisesti kaikki langatkin mahtuvat kuvaan. Kuva on otettu joskus alkuvuodesta, joten korin sisältö on siitä hieman päivittynyt.

Nopeaa iltapuuhaa - virkattu keltainen ruusu yksinkertaiseen kultaiseen pantaan laitettuna.

Yhden illan juttu - vihreä tuubihuivi oli tosi nopea tehdä.

Kesällä (LANTTILASTA!) ostetuista langoista lähti muotoutumaan isoäidinneliö, vähän isommassa mittakaavassa. Nyt vaan uhkaavasti alkaa lanka loppumaan, enkä oikein tiedä, että pitäisikö tämä purkaa - tuleekohan siitä edes mitään?

Tätäkin rose-lankaa on kaksi kerää vielä täysin käyttämättä - piti ottaa instagramiin hieno kuva, mutta sitten en keksinytkään langoille käyttötarkoitusta! No, joskus vielä tulee työ, johon tämä lanka on juuri täydellistä, ja sittenhän sitä löytyy jo valmiiksi.


Ysiluokalla neulottu tyynynpäällinen pääsi yhtenä lauantai-iltana otettuun tunnelmakuvaan mukaan. Isoin neulomani asia!


Eilen illalla keksin laittaa maalattuun pilttipurkkiin puikkoja ja koukkuja. Nyt se on lipaston päällä, ja jotenkin aika hauskan näköinen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti