lauantai 23. marraskuuta 2013

vähän valmista ja paljon kesken


Kurssin aikana olen kotonakin tehnyt jotain pikkuruista, koska syksyisin aina iskee pieni neuloosi! Tietysti asiaan vaikuttaa sekin, että olen inspiroivien ihmisten keskellä ja sukkakeskustelut ovat mielestäni mielenkiintoisimpia kuin viikonlopun mehevimmät bilejuorut. Noh, tässä kuitenkin kuvaa muutamasta asiasta!


Nämä raitasukat syntyivät kun oli pakko päästä neulomaan jotain. Raidoitus on hieman erilainen, koska jämälankani loppuivat kesken - mikä on tietysti hyvä asia, kun kuitenkin kyseessä ovat jämät. Näihin siis tartuin varmaan kahden kuukauden neulomattomuuden jälkeen kun alkoi jo ahdistaa aikaansaamattomuus. Mitään suunnitelmaa näihin ei ollut, mutta näkyy tämä lempiväriteema tässä ihan hyvin ainakin ;) 


Sitten veikeä malli - keijusukka! Niin nopea neuloa, kaunis tossukka! Aivan ihana, näitä pitää tehdä monta paria. Olin vain liian malttamaton sukkia tehdessäni, ja lopetin toisen sukan paljon toista aikaisemmin, kun en jaksanut laskea kerroksia. Nyt pöydälläni on siis yksi sopivan kokoinen sukka ja yksi liian pieni sukka. Pieni menee purkuun ja teen siitä sitten sopivan, niin pääsevät nämäkin käyttöön. 


Vähän punaista ystävälle, jonka lempiväri myös on punainen! Näistä tulee lempiväripostauksessa nähdyn kaltaiset conversesukat, mutta nauhat ja virkattu ympyrä + tähti puuttuvat. Päättelykin on tekemättä..


Pikkusiskolleni hänen lempiväriään, pinkkiä! Myös converset tulossa :) Ihanaa kun joku malli aina herättää huomiota ja sitten sitä saa neuloa!


Pahin UFO kaikista! Aloitin jo kesällä, en tiedä että mikä mättää! Malli on hauska ja helppo, mutta jotenkin ei millään ota valmistuakseen. Koska omistan vain yhdet bambupuikot, jouduin kylmänviileästi vetämään tästä ne pois, että pääsin aloittelemaan uutta työtä. Tämäkin eteni kurssin aikana vähäsen.

2 kommenttia: